11/02/2022

CABRIOWASH NEFAST ?

Vaak wordt in handleidingen van autofabrikanten aangeraden cabriolets niet door een carwash schoon te laten maken omdat daardoor de vezels van het stoffen dak beschadigd zouden kunnen worden.

Vaak wordt in handleidingen van autofabrikanten aangeraden cabriolets niet door een carwash schoon te laten maken omdat daardoor de vezels van het stoffen dak beschadigd zouden kunnen worden. Maar in veel wasbedrijven kunt u uw cabrio laten wassen en verzorgen zonder die ergerlijke vlekken in de stof van het cabriodak en het ondoorzichtig worden van de kunststoffen achterruit voor lief te moeten nemen.

Uiterst efficiënte lakconserverings- en droogmiddelen zorgen voor glans, sprekende kleuren, een optimale langdurige bescherming en een impregnerend effect voor het dak. U moet er wel goed op letten dat het dak en de rubberen afdichtingen gesloten zijn. Als u zich aan deze suggesties houdt, is er geen enkele reden om met uw cabrio niet de wasstraat in te rijden. Veel bedrijven bieden speciale onderhoudsprogramma’s voor cabrio’s aan. Gewoon even navragen bij het servicepersoneel.